: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
قائم مقام دبیرکل حزب اعتمادملی گفت: توسعه و تثبیت و تحکیم احزاب و جا افتادن فرهنگ تحزب امری است که مورد علاقه و آرمان بزرگانی چون شهید بهشتی و سایر بزرگان انقلاب بوده است . حجت الاسلام و المسلمین رسول منتجبنیا طی سخنانی در همایش سراسری " میز احزاب؛ ناظری فعال و حاضری پشتیبان" افزود: میز احزاب هر چند تجربه جدیدی است میتوان آن را به فال نیک گرفت و آن را در جهت حضور بیشتر و موفقیت احزاب تلقی کرد .
وی ادامه داد: حزب به عنوان ضرورت و نیازی قطعی برای جامعه اسلامی ما مطرح است، اگر بخواهیم از هرگونه آسیب و آفت برای نظاممان پیشگیری کنیم، باید بر احزاب تکیه نماییم و برای تقویت آنها بکوشیم؛ چراکه احزاب وظیفه ساماندهی آموزش و به صحنه آوردن مردم را برعهده دارند و نماد عقل جمعی جامعهاند .
وی ادامه داد: مقابله با احزاب مقابله با کل ملت است. نفی احزاب نفی جمهوریت نظام است و تضعیف احزاب تضعیف حضور مردم در تعیین سرنوشت خودشان است. آنها که گاهی احساس وظیفه میکنند به احزاب بتازند، مگر کسی مانع تشکیل حزب برای آنها شده است؟ چرا تشکیلات قانونمندی که هدف آنها فعالیت قانونمند سیاسی است را بر نمیتابند اما در مواقع مختلف و انتخاباتها از بخشهای مختلف استفادههای خاص میکنند. امیدواریم در این انتخابات شاهد این مسایل نباشیم .
منتجبنیا تاکید کرد: میتوان احزاب را به چند دسته تقسیم کنیم که قطعا میز احزاب هم میتواند این تقسیم بندی را داشته باشد؛ یکی از این تقسیم بندیها حزب تشریفاتی است. احزابی که برای نشان دادن به دنیا ساخته میشوند تا همه بگویند ما هم میز احزاب داریم و احزابی تشکیل میدهیم. احزاب دیگر احزاب توجیحگر هستند که صرفا میخواهند عملکرد مسوولان را چه درست و چه غلط توجیه کنند. احزاب پرخاشگر نیز وجود دارند که غیرمنصفانه و جهتدار همه کارهای مجریان را چه درست و چه خطا تخریب میکنند که هر سه اینها در شان نظام جمهوری اسلامی نیست .
وی گفت: حزبی نیز ناظر و نقاد و در واقع حزب فعال و منصف است که قدرتمندان را نظارت و نقد میکند و اگر میز احزاب تشریفاتی باشد، هیچ نتیجهای جز مصرف داخلی و یا خارجی ندارد و تنها برای نشان دادن این است که ما هم خانه احزاب و میز احزاب داریم . وی تاکید کرد: اگر ابزار لازم در اختیار نباشد و نتوان مقابل لغزش و انحراف ایستاد، دچار مشکل خواهیم شد. باید تکلیف را روشن کرد اگر زمان انتخابات بر شمارش آرا خطایی مشاهده کنید و بخواهید اطلاع دهید، آیا گوش شنوایی وجود دارد که فریاد خانه احزاب و میز احزاب را بشنود . قائم مقام حزب اعتمادملی ادامه داد: چه بخواهیم و چه نخواهیم نظارت استصوابی تعریف شده است. آیا نظارت شما هم استصوابی است؟ نوع نظارت هم شما خیلی موثر است و بسیار میتواند کارآمد باشد. صرف اطلاع ممکن است بعدا برای فرد متخلفی پرونده ایجاد کند اما نمیتواند به نتیجهای برسد. باید مشخص کنید حق چه نوع نظارتی را به شما دادهاند و باید ابزار نظارتی خود را مشخص کنید . وی تاکید کرد: باید کشور را به سمت تحزب پیش ببریم و درک، فهم و پذیرش ایجاد کنیم. اگر حزب در کشور نباشد، کشور به بیراهه میرود و مردم نمیتوانند حقوقشان را حفظ کنند. نگذاریم انحراف در این مسیر به وجود آید .
نوشته شده توسط : علی